|
16 Aug 2017 (Wed) - The 1+3D Jackpot 2 amount of RM100,000.00 has been won on System Bet and HSSB10 in Perak and Johor.

Personal Data Protection (PDP) Notice

Pursuant to the Personal Data Protection Act 2010 (“Act”), this Notice aims to explain –

1. The Nature of Your Personal Data That We Collect and Have Collected
1.1 This includes your name, identification card (NRIC) number, address, telephone number, e-mail address and/or such other information identifiable to you required for the Purposes below.
1.2 When you visit our websites www.damacai.com.my, www.pmp.com.my and www.dmcgo.com.my (“PMP Websites”), information such as the date and time of access, IP address, internet host and browsing history may be automatically collected through PMP’s Websites.
 

2. Purposes of Collecting and Processing Your Personal Data
2.1 The Purposes include (a) for all such matters relating to the Company’s business activities and operations; (b) for compliance under the Anti-Money Laundering and Anti-Terrorism Financing Act 2001 and such other governing laws, governmental regulations and/or legal processes, directives and/or orders (“Applicable Laws”); (c) for fraud detection and/or prevention as we shall deem fit and appropriate; (d) for promotional and/or marketing activities/research, contests, planning and product development in relation to our business, whether through social events and/or for charity purpose; and (e) for administrative and such other purposes relating to the above.
2.2 By virtue of you providing us with your Personal Data you are deemed to have consented to our collection, retention and/or processing of your Personal Data for the Purposes.
 
3. Are You Obliged to Provide Your Personal Data
3.1 The provision and processing of your Personal Data for the Purposes in Paragraphs 2.1(a), (b), (c) and (e) are mandatory while Paragraph 2.1(d) is optional. Your refusal to provide or limiting our processing of your Personal Data will result in us not being able to carry out the respective Purposes.
3.2 In relation to Paragraph 2.1(d) above, you may withdraw your consent to us or limit our processing by notifying us as described in Paragraph 6 below.
 
4. To Whom Your Personal Data Will Be Disclosed To
  Disclosure will only be made to our officers, employees, agents, representatives and/or service providers, as well as that of our related corporations, strictly for the Purposes and on “need to know” basis.
 
5 Accuracy of Personal Data and Your Access and Correction of Personal Data
5.1 The Personal Data collected by us is deemed to be accurate until and unless you notify us otherwise.
5.2 You may, to the extent permitted under the Act, request for (a) access and/or (b) any reasoned correction subject to a reasonable administration fee to be imposed at our absolute discretion, and on terms and conditions which we may prescribe from time to time.
 
6 Enquiries and Notifications
  For communications regarding this Notice and matters relating to your Personal Data, please direct your communication to our “PDP Officer”, by facsimile to 603 2182 2199, by e-mail to webmaster@damacai.com.my ; or by post to our registered address.
 
7 Amendments
  This Notice may be amended/revised from time to time and unless otherwise provided, shall take effect immediately upon posting. In the event of any inconsistency (a) between this Notice and other privacy or related notices (i) as posted in our offices and outlets; or (ii) at PMP’s Websites; or (iii) in our prescribed forms and/or documents (whichever applicable), this Notice shall prevail; and (b) between the English and the Bahasa Malaysia and/or the Chinese versions, the English version shall prevail.
 
Pan Malaysian Pools Sdn. Bhd. (171698-P)
07 March 2016
 
 

Notis Perlindungan Data Peribadi (PDP)

Selaras dengan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 ("Akta"), Notis ini bermatlamat menjelaskan –

1. Jenis Data Peribadi Anda Yang Kami Kumpul dan Telah Kumpul
1.1 Ini termasuk nama, nombor kad pengenalan, alamat, nombor telefon, alamat e-mel anda dan/atau apa-apa maklumat lain yang boleh dikenal pasti merujuk kepada anda, yang diperlukan untuk Tujuan-tujuan di bawah.
1.2 Apabila anda melawat laman web kami www.damacai.com.my, www.pmp.com.my dan www.dmcgo.com.my ("Laman Web PMP"), maklumat seperti tarikh dan masa akses, alamat IP, hos internet dan sejarah pelayaran boleh dikumpul secara automatik melalui Laman Web PMP.
 

2. Tujuan-tujuan Pengumpulan dan Pemprosesan Data Peribadi Anda
2.1 Tujuan-tujuan kami termasuk (a) untuk semua perkara yang berkaitan dengan aktiviti perniagaan dan operasi Syarikat; (b) untuk pematuhan di bawah Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram dan Pencegahan Pembiayaan Keganasan 2001 dan apa-apa undang-undang, peraturan-peraturan kerajaan dan/atau proses-proses, arahan-arahan dan/atau perintah-perintah undang-undang ("Undang-undang Berkaitan"); (c) untuk pengesanan penipuan dan/atau pencegahan seperti yang kami fikirkan patut dan sesuai; (d) untuk promosi dan/atau aktiviti pemasaran/penyelidikan, pertandingan, perancangan dan pembangunan produk berhubung dengan perniagaan kami, sama ada melalui acara sosial dan/atau untuk tujuan kebajikan; dan (e) untuk pentadbiran dan tujuan-tujuan lain berhubungan dengan di atas.
2.2 Tindakan anda dengan memberikan kami Data Peribadi anda, anda dianggap telah bersetuju dengan pengumpulan, penyimpanan dan/atau pemprosesan Data Peribadi anda oleh kami untuk Tujuan-tujuan di atas.
 
3. Adakah Anda Diwajibkan Untuk Memberi Data Peribadi Anda
3.1 Pemberian dan pemprosesan Data Peribadi anda untuk Tujuan-tujuan di bawah Perengan-perenggan 2.1 (a), (b), (c) dan (e) adalah wajib manakala untuk Perengan 2.1 (d) adalah secara sukarela. Keengganan anda untuk memberi atau menghadkan pemprosesan Data Peribadi anda akan menyebabkan kami tidak dapat menjalankan Tujuan-tujuan yang berkaitan.
3.2 Berhubung dengan Perengan 2.1 (d) di atas, anda boleh menarik balik kebenaran anda kepada kami atau menghadkan pemprosesan kami dengan memaklumkan kami seperti dinyatakan dalam Perengan 6 di bawah.

4. Kepada Siapa Data Peribadi Anda Akan Dikemukakan
  Pendedahan hanya akan dibuat kepada pegawai, pekerja, ejen, wakil dan/atau pembekal perkhidmatan kami, serta syarikat-syarikat berkaitan dengan kami, terhad semata-mata untuk Tujuan-tujuan tersebut dan atas asas "perlu tahu".
 
5 Ketepatan Data Peribadi dan Akses Anda dan Pembetulan Data Peribadi
5.1 Data Peribadi yang dikumpul oleh kami adalah dianggap tepat sehingga dan melainkan jika anda memaklumkan kami sebaliknya.
5.2 Anda boleh, setakat yang dibenarkan di bawah Akta, meminta untuk (a) akses dan/atau (b) sebarang pembetulan munasabah, tertakluk kepada bayaran pentadbiran munasabah untuk dikenakan atas budi bicara mutlak kami, dan atas terma-terma dan syarat-syarat yang kami mungkin tetapkan dari semasa ke semasa.
 
6 Pertanyaan dan Pemberitahuan
  Untuk sebarang komunikasi mengenai Notis ini dan perkara-perkara yang berkaitan dengan Data Peribadi anda, sila ajukan komunikasi anda kepada "Pegawai PDP" kami, melalui faksimili ke 603 2182 2199, melalui e-mel kepada webmaster@damacai.com.my ; atau melalui pos kepada alamat berdaftar kami.
 
7 Pindaan
  Notis ini boleh dipinda/disemak semula dari semasa ke semasa, dan kecuali diperuntukkan sebaliknya, adalah berkuat kuasa serta-merta apabila dikeluarkan. Sekiranya terdapat sebarang ketidakselarasan (a) antara Notis ini dan notis privasi lain atau notis yang berkaitan (i) seperti yang disiarkan di pejabat dan cawangan kami; atau (ii) di laman web PMP; atau (iii) dalam borang yang ditetapkan dan/atau dokumen (yang mana berkenaan), Notis ini adalah terpakai; dan (b) di antara versi-versi Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia dan/atau Bahasa Cina, versi Bahasa Inggeris adalah terpakai.
 
Pan Malaysian Pools Sdn. Bhd. (171698-P)
07 Mac 2016
Price Calculator
+
+ +
System Bet (SB)
System Bet (SB)
+
+
System Pair (SP) x